Persberichten

LTO Nederland, NFO en het GroentenFruit Huis dringen aan op snelle openstelling nieuwe interventieregeling

dinsdag 30 september 2014 – Gisteravond maakte de Europese Commissie de nieuwe interventieregeling groenten en fruit bekend om telers tegemoet te komen die worden getroffen door de ...

Varkenssector luidt alarmbel

woensdag 24 september 2014 – De varkenssector wil snel een gesprek met staatssecretaris Dijksma (EZ) over de zorgelijke (financiële) situatie in de varkenshouderij.

Persbericht nieuwe Cao Glastuinbouw

woensdag 24 september 2014 – Er is een principeakkoord bereikt over een nieuwe Cao Glastuinbouw. De lonen worden op 1 maart 2015 met 1% verhoogd. Het akkoord wordt met een positief advies ...

LTO wil nader onderzoek naar verzilting Nieuwe Waterweg

woensdag 17 september 2014 – Met het oog op de verzilting dringt LTO aan op nader onderzoek naar een mogelijke sluis bij de Nieuwe Waterweg.

Waardering land- en tuinbouw essentieel voor economisch herstel

dinsdag 16 september 2014 – LTO Nederland is verheugd over de waardering van het kabinet voor de land- en tuinbouw in de op de Prinsjesdag uitgesproken troonrede.

'Begrijpelijke begroting, maar er is aanzienlijk meer nodig'

dinsdag 16 september 2014 – Het kabinet heeft een begrijpelijke begroting gemaakt, maar voor het terugbrengen van groei van de economie is meer nodig.

AgroTechniek trekt meer dan 55.000 bezoekers

zaterdag 13 september 2014 – AgroTechniek Holland is succesvol verlopen. Maar liefst 55.217 bezoekers passeerden de entree in Biddinghuizen, een nieuw record.

Maarten Rooijakkers treedt terug als voorzitter LTO Varkenshouderij

vrijdag 12 september 2014 – Maarten Rooijakkers treedt terug als voorzitter van de vakgroep Varkenshouderij van LTO Nederland.
1
2
3
4
Naar boven