Persberichten

LTO wil nader onderzoek naar verzilting Nieuwe Waterweg

woensdag 17 september 2014 – Met het oog op de verzilting dringt LTO aan op nader onderzoek naar een mogelijke sluis bij de Nieuwe Waterweg.

Waardering land- en tuinbouw essentieel voor economisch herstel

dinsdag 16 september 2014 – LTO Nederland is verheugd over de waardering van het kabinet voor de land- en tuinbouw in de op de Prinsjesdag uitgesproken troonrede.

'Begrijpelijke begroting, maar er is aanzienlijk meer nodig'

dinsdag 16 september 2014 – Het kabinet heeft een begrijpelijke begroting gemaakt, maar voor het terugbrengen van groei van de economie is meer nodig.

AgroTechniek trekt meer dan 55.000 bezoekers

zaterdag 13 september 2014 – AgroTechniek Holland is succesvol verlopen. Maar liefst 55.217 bezoekers passeerden de entree in Biddinghuizen, een nieuw record.

Maarten Rooijakkers treedt terug als voorzitter LTO Varkenshouderij

vrijdag 12 september 2014 – Maarten Rooijakkers treedt terug als voorzitter van de vakgroep Varkenshouderij van LTO Nederland.

Varkenshouders nodigen publiek uit voor 'Weekend'

donderdag 11 september 2014 – Om het komende Weekend van het Varken bij het publiek onder de aandacht te brengen, deelden de voorzitters van de organisaties van varkenshouders vanmorgen ...

'Algehele opschorting onterecht, niet alle landen over één kam scheren'

woensdag 10 september 2014 – ,,We keuren het misbruik van de regeling af”, zegt LTO-voorzitter Albert Jan Maat. "Maar het kan niet zo zijn dat alle telers uit alle EU-landen over één kam ...

Laarzenactie afgesloten met bedrijfsbezoek Dijksma

woensdag 10 september 2014 – Met een bezoek van staatssecretaris Dijksma (EZ) aan het melkveebedrijf van de familie Lubbersen in Holten is begin deze week de laarzenactie afgesloten. ...
1
2
3
4
Naar boven