Save the date: 29 mei 2019 Dag van de Multifunctionele Landbouw

Bent u ondernemer in de multifunctionele landbouw? Of bent u op een andere manier praktisch bezig met bijvoorbeeld zorglandbouw, agrarisch natuurbeheer of plattelandslandstoerisme? Kom dan woensdag 29 mei naar de ‘Dag van de Multifunctionele Landbouw’!  
De Dag van de Multifunctionele Landbouw staat in het teken van het thema ‘Verbindend Ondernemen’. Er komen diverse interessante sprekers, workshops, en er is ruime gelegenheid voor contact met collega-ondernemers en andere betrokkenen. Daarnaast zal ook het ministerie van Landbouw Natuur en Voedselkwaliteit aanwezig zijn in de persoon van mevrouw Sonnema, directeur-generaal Argo en Natuur, ten behoeve van de installatie van het LNV Platform Multifunctionele Landbouw.
Op de Dag van de Multifunctionele Landbouw zullen ook de nieuwe monitoringcijfers bekend gemaakt gaan worden. Momenteel worden de laatste omzet- en impactcijfers van de multifunctionele landbouwsectoren onderzocht. Wageningen Economic Research (WEcR) heeft deze taak op zich genomen en neemt u mee in de bekendmaking van de nieuwe cijfers.
Kortom, een dag om inspiratie op te doen en kennis op te frissen. Dus reserveer in uw agenda woensdag 29 mei ‘Dag van de Multifunctionele Landbouw’!

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Note voor de redactie:
 
Voor meer informatie neem contact op met: Mieke Theunissen, clusterspecialist multifunctionele landbouw LTO Nederland. mtheunissen@lto.nl
Het volledige programma als ook de locatie worden binnenkort bekend gemaakt.

28 maart 2019

BRON:
Multifunctionele Landbouw


Naar boven