LTO Nederland opent handel in het kader van NL Next Level

Gongceremonie Euronext in teken van NL Next Level

Met een slag op de gong opende LTO Nederland-voorzitter Albert Jan Maat vanochtend om 9.00 uur de Amsterdamse beurs. Hij deed dat in het kader van de vorige week gelanceerde NL Next Level campagne van VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland. Deze campagne, gericht op de verkiezingen van 2017, draait om het creëren van een nieuw perspectief voor Nederland: welvarend, duurzaam en met kansen voor iedereen. 

 

NL Next Level

Voor Maurice van Tilburg, ceo van Euronext Amsterdam, was dat aanleiding de drie ondernemingsorganisaties uit te nodigen om precies een week na de lancering de handelsdag te openen. Dit om de missie en plannen van NL Next Level verder onder de aandacht te brengen. Albert Jan Maat noemt het een bijzondere dag vanwege het Britse referendum en het gevecht om Groot-Brittannië in de EU te houden. 'Europa blijft het beste speelveld voor het Nederlandse bedrijfsleven om te excelleren in innovatie en concurrentiekracht.'

 

Gongslag

De Amsterdamse beurs is, mede door het feit dat het de oudste beurs ter wereld is, een begrip in zowel binnen- als buitenland. Een aantal jaren geleden is de gongslag, een eeuwenoude traditie op de beurs als startsein van de handel, in ere hersteld.

 

Voor meer informatie: www.nl-nextlevel.nl

 

23 juni 2016

BRON:
Euronext.com
Naar boven