13 december Agri Food Tech Congres in Den Bosch

(Kom te (w)eten wat je nog niet (w)eet)

Ketens en voedselsystemen veranderen. Ontwikkelingen zoals robotisering en digitalisering maken nieuwe productiemethoden mogelijk in de hele agrifood keten.

In de breakout sessie van Vias, 1 van de 8 verschillende breakout sessies kunt u in gesprek met Aaron Ault, boer en data-specialist hoe je data als agrarisch ondernemer kunt inzetten voor kostenbesparing, gerichter produceren en de invloed van externe factoren als het klimaat en aantastingen van het gewas. Aaron Ault zal ’s middags ook een korte presentatie houden over de beloften van data: Wie is de agrariër 4.0. In de pauzes kan je op de beursvloer de verschillende bedrijven uit de agri food en tech sector bezoeken voor hun nieuwste ontwikkelingen. Andere sessies zijn bijvoorbeeld

Op het aanmeldformulier kan je de breakoutsessie van jouw voorkeur aangeven zodat je verzekerd bent van een plaats in de zaal.

Het AgriFoodTech congres vindt plaats van 9.45- 17.00 uur, is gratis toegankelijk en biedt de mogelijkheid om de naastgelegen vakbeurs dezelfde dag te bezoeken. Het ZLTO congres vindt op 14 december plaats tegelijk met de tweede dag van de vakbeurs.

20161221 AFTP footer 0001.png

07 december 2017

BRON:
Naar boven