Gezocht: Bestuursleden landelijke vakgroepen LTO Nederland

Sta op voor de belangen van ondernemers in jouw sector. Bepaal de agenda  en werk mee aan het oplossen van diverse maatschappelijke vraagstukken.

 

De belangenbehartiging door LTO Nederland wordt gemoderniseerd. In het kader van deze modernisering vindt de komende weken de werving en selectie plaats van de bestuursleden van de vakgroepen nieuwe stijl.

 

Als bestuurslid zorg je samen met de andere bestuursleden voor betrokkenheid en inbreng van de leden. Je bent in dialoog met politiek, publiek en ketenpartijen en je zoekt afstemming met andere sectoren. Als vakgroep stel je een breed gedragen sectorvisie op. Een visie die leidend is voor (communicatie over) keuzes in de dagelijkse praktijk.

 

Ben jij of ken jij iemand die geschikt is voor deze functie als bestuurslid van jouw vakgroep solliciteer dan voor 3 juli 2017 door een e-mail met CV te sturen naar vtriebert@lto.nl of deel dit bericht.

 

Meer informatie

Zie de advertentie.

Klik op een van onderstaande sectoren voor een bijbehorend gedetailleerd functieprofiel.

-          Melkveehouderij

-          Kalverhouderij

-          Vleesveehouderij

-          Pluimveehouderij

-          Schapenhouderij

-          Geitenhouderij

-          Paardenhouderij

-          Konijnenhouderij

-          Akkerbouw

-          Vollegrondsgroente

-          Paddenstoelenteelt

-          Bomen- en vaste plantenteelt

Voor meer informatie over de inhoud en procedure kun je contact opnemen met J. Claassen van LTO Nederland (06-54324103).

 

09 juni 2017

BRON:
Djura Hoeksma
Naar boven