Nieuws

Kort nieuws

Op de bres voor groen onderwijs

woensdag 17 september 2014 – Nieuwe bezuinigingsmaatregelen leiden tot structurele ongelijkheid in de bekostiging van groen onderwijs. Die waarschuwing komt van de Agrarische ...
Persberichten

LTO wil nader onderzoek naar verzilting Nieuwe Waterweg

woensdag 17 september 2014 – Met het oog op de verzilting dringt LTO aan op nader onderzoek naar een mogelijke sluis bij de Nieuwe Waterweg.
Persberichten

Waardering land- en tuinbouw essentieel voor economisch herstel

dinsdag 16 september 2014 – LTO Nederland is verheugd over de waardering van het kabinet voor de land- en tuinbouw in de op de Prinsjesdag uitgesproken troonrede.
Persberichten

'Begrijpelijke begroting, maar er is aanzienlijk meer nodig'

dinsdag 16 september 2014 – Het kabinet heeft een begrijpelijke begroting gemaakt, maar voor het terugbrengen van groei van de economie is meer nodig.
Kort nieuws

Muizenschade in Friesland loopt in de miljoenen

maandag 15 september 2014 – De muizenschade op grasland in met name Zuidwest-Friesland loopt in de miljoenen euro's. De muizenplaag treft ongeveer honderd melkveehouders. ...
Nieuws

Phil Hogan positief ontvangen als nieuwe EU-landbouwcommissaris

maandag 15 september 2014 – Albert Jan Maat hoopt dat de Ier Phil Hogan als nieuwe EU-commissaris voor landbouw de agrarische sector nieuw elan kan geven en het landbouwbeleid kan ...
Persberichten

AgroTechniek trekt meer dan 55.000 bezoekers

zaterdag 13 september 2014 – AgroTechniek Holland is succesvol verlopen. Maar liefst 55.217 bezoekers passeerden de entree in Biddinghuizen, een nieuw record.
Persberichten

Maarten Rooijakkers treedt terug als voorzitter LTO Varkenshouderij

vrijdag 12 september 2014 – Maarten Rooijakkers treedt terug als voorzitter van de vakgroep Varkenshouderij van LTO Nederland.
1
2
3
4
Naar boven