Columns

Getoonde columns:
Van het Federatiebestuur

Mest als grondstof voor papier en karton

zaterdag 25 juni 2016 – Het komt een enkele keer voor dat ik als boerenvoorman word uitgenodigd een inleiding te houden voor een vereniging van ondernemers in een andere sector. ...
Van het Federatiebestuur

Samen aan de slag tegen waterschade en -overlast

zaterdag 18 juni 2016 – Alsof complete zwembaden water uit de hemel vielen. Dat was het gevoel in Zuidoost-Nederland de afgelopen twee weken.
Van onze lobbyisten

Who cares?

zaterdag 11 juni 2016 – Wat kan het ons eigenlijk schelen dat de Britten hun lidmaatschap van de Europese Unie heroverwegen?
Van het Federatiebestuur

De Omgevingswet: we zitten aan tafel

zaterdag 11 juni 2016 – De Omgevingswet is vorig jaar aangenomen. Deze wet vervangt en bundelt veel bestaande wetten, regelingen, algemene maatregelen van bestuur (AMvB’s) en ...
Van het Federatiebestuur

Verbetering van inkomens draait om ambitie

zaterdag 4 juni 2016 – De kracht van Nederlandse boeren en tuinders is een sterk ontwikkeld ondernemerschap en de wil tot samenwerken bij de afzet van producten.
Van het Federatiebestuur

Laat politieke partijen een kijkje in de keuken nemen

zaterdag 21 mei 2016 – Enkele weken geleden meldde De Volkskrant dat LTO Nederland met afstand de meest actieve lobbyist is op het ministerie van Economische Zaken. Belangrijk ...
Van het Federatiebestuur

Europa biedt financiële ruimte

zaterdag 14 mei 2016 – Onlangs nam ik deel aan het debat tijdens de informatiebijeenkomst in Groningen over het Europese Fonds voor Strategische Investeringen (EFSI).
Van het Federatiebestuur

Positie in de keten

zaterdag 30 april 2016 – De voedingsmiddelenindustrie was deze week in het nieuws vanwege een onderzoek van de eigen brancheorganisatie, FNLI.
1
2
3
4
Naar boven