Columns

Getoonde columns:
Van het Federatiebestuur

Laat politieke partijen een kijkje in de keuken nemen

zaterdag 21 mei 2016 – Enkele weken geleden meldde De Volkskrant dat LTO Nederland met afstand de meest actieve lobbyist is op het ministerie van Economische Zaken. Belangrijk ...
Van het Federatiebestuur

Europa biedt financiële ruimte

zaterdag 14 mei 2016 – Onlangs nam ik deel aan het debat tijdens de informatiebijeenkomst in Groningen over het Europese Fonds voor Strategische Investeringen (EFSI).
Van het Federatiebestuur

Positie in de keten

zaterdag 30 april 2016 – De voedingsmiddelenindustrie was deze week in het nieuws vanwege een onderzoek van de eigen brancheorganisatie, FNLI.
Uit het veld

TTIP wikt, de keten beschikt

vrijdag 29 april 2016 – Er is veel discussie over TTIP, het vrijhandelsakkoord waarover Europa en de Verenigde Staten momenteel onderhandelen.
Van het Federatiebestuur

LTO Nederland

zaterdag 23 april 2016 – De naam zegt het al: Land- en Tuinbouw Organisatie Nederland. Duidelijk en herkenbaar voor iedereen. Hét aanspreekpunt voor agrarisch Nederland.
Van het Federatiebestuur

Samenwerken aan DAW

zaterdag 16 april 2016 – De EU Kaderrichtlijn Water verplicht lidstaten in 2027 de waterkwaliteit op orde te hebben. De landbouw moet maatregelen nemen die de waterkwaliteit ...
Van onze lobbyisten

Referendumwoede

zaterdag 16 april 2016 – Het is nee geworden afgelopen 6 april. U mocht zich tijdens het referendum buigen over de vraag of we een handelsverdrag moeten aangaan met Oekraïne, een land ...
Van het Federatiebestuur

Achterhaalde politiek

zaterdag 9 april 2016 – Ondanks forse tegenwind op markten blijven boeren en tuinders investeren in duurzame productie en marktconcepten.
1
2
3
4
Naar boven